Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!

Over Workout

Deskundig voedingsadvies, dieet schema en dieet tips

Deskundig advies is bij Workout een absolute topprioriteit! Al onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van voeding, dieet, supplementen en training. Bovendien zijn ze erop getraind om de klant zo efficiënt mogelijk te helpen, rekening houdend met lichaamstype, leeftijd, sportdiscipline en budget.

Ook bieden wij de mogelijkheid om online via de site vragen te stellen over voeding, training of dieet. Deze vragen over voeding kan je stellen op onze 'Advies' pagina. Voor uitgebreidere informatie, namelijk een voedings- en/of trainingsschema's op maat, kan je terecht bij onze Persoonlijke Workout Coach. Ons team, dat bestaat uit sportfanaten die zelf gewichtstraining, crossfit en/of gevechtssport doen gecombineerd met één of andere vorm van duursport, stelt je een uitgebreid voedingsschema en/of training schema op. 

Over onze voedingssuplementen

Enkel kwalitatieve sportvoeding en dieetproducten

Er zijn vele merken van voedingssupplementen op de markt en niet alle merken bieden dezelfde garanties op het gebied van kwaliteit en gebruikte ingrediënten. Andere merken gebruiken ingrediënten waarvan de werking onvoldoende bewezen is. Workout selecteert zijn aanbod rekening houdend met strenge criteria zoals faam van de fabrikant, juiste samenstellingen, gebruikte ingrediënten en bewezen efficiëntie.

Onze partners zijn stuk voor stuk kwaliteitsmerken, die we aanvullen met ons eigen Workout huismerk. Het Workout gamma wordt vervaardigt volgens de strenge ISO22000 norm en omvat een aantal uitgekiende producten voor een scherpe prijs. Workout heeft in tegenstelling tot vele anderen niet de ambitie het grootste aanbod aan te bieden, maar wel het beste! Bezoek onze shop met supplementen en bekijk ons aanbod per merk!

De beste sportvoeding tegen een eerlijke prijs

Workout hanteert « de beste prijs garantie ». Vindt u het product ergens anders goedkoper dan betalen wij u het prijsverschil terug!

Bovendien bieden wij steeds de volgende kwantumkortingen:

Die kortingen worden automatisch verrekend zowel bij aankopen via de webshop als bij aankopen in één van onze winkels. 

Gegarandeerd dopingvrij

Al onze producten zijn vrij van doping en verboden ingrediënten en zijn allemaal voorzien van een “NUT/PL/AS nummer“. Dit is een goedkeuring door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid en een garantie voor alle atleten, zowel in binnen- als buitenland, dat onze producten zonder risico genomen kunnen worden in competitieverband.

Persoonlijk advies

Is het de eerste keer dat je onze website bezoekt en ben je niet vertrouwd met ons productgamma? Of ben je nog niet echt thuis in sportvoeding en weet je (nog) niet goed welke producten het best bij je passen? Wil je spiermassa bijkomen, meer kracht krijgen, een beter spierherstel hebben of vet verbranden en weten welke producten hier het best voor dienen? Of wil je gewoon wat meer informatie over een bepaald product? Heb je misschien een vraag over training of voeding in het algemeen?

Aarzel dan niet en stel hier je vraag. We helpen je zo snel mogelijk op weg en trachten je vraag binnen de 24u te beantwoorden!

Je kan ook je vragen over sportvoeding stellen in een van onze winkels in Gent, Antwerpen, Brussel en Luik.

Naar onze 4 Workout winkels